Toast Literair 2017 serveert op zondag 22 januari een lekker ontbijt in zondag Hotel De Swaen 22, Belgiëlaan 1 in Herentals.  Het programma start om 9.30 uur. Spreker is Marc Helsen, die er zijn nieuwste boek '100 ultieme reizen voor de avontuurlijke wereldreiziger' voorstelt.

Marc Helsen liep recent in de kijker gelopen met het project 'off the road' in het Art Center Hugo Voeten, een terugblik op 40 jaar onconventioneel reizen en reportagewerk in het buitenland. Hij zal het vooral hebben over zijn ervaringen als auteur en journalist. Maar die zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met zijn avonturen als globetrotter en natuurliefhebber.

Leraar Jef Van den Bosch vergast de aanwezigen op een waar gebeurde historie in onvervalst Hertals dialect.

Het koperensemble van de Stedelijke Muziekacademie is uitgenodigd voor de muzikale noot. Treden op: Nick Matheus (trompet), Koen Van Hove (trompet), Michael Van Kets (bugel), Martine Vermeiren (hoorn) en Milan Van Thielen (trombone).

Afgesloten wordt met de prijsuitreiking van de Junior Journalist wedstrijd.

Wil je dit evenement bijwonen dan kan je inschrijven tot vrijdag 20 januari bij één van de onderstaande bestuursleden. De inschrijving is definitief na storting van het verschuldigde bedrag op de rekening van Davidsfonds Herentals met vermelding: toast literair: x personen.

Kostprijs: €24, DF cultuurkaart (leden) en vrijetijdspas: €22.

Jeannine Beutels 014/ 215570 adv.beutels@scarlet.be
Hubert Vanooteghem 014 /216535 hubert.vanooteghem@skynet.be