In de eerste helft was Poederlee de beste ploeg maar twee kansen stierven uit op de paal. SKS Herentals zag een bal op de lat eindigen.

In de 2e helft was VC Poederlee eerst snediger in de aanval en kwam het ook op 1-0 via Jo Van Geysel. SKS Herentals maakte gelijk via Faes en kwam na een knappe aanval via Max Van Grieken zelfs op 1-2. Uiteindelijk maakte Niels Vervoort op de counter de 2-2. Beide leiders waren tevreden.

Over gans de wedstrijd misschien wel een terechte uitslag.

Luc Heylen pr van SKS afgevaardigde KBVB : 'SKS krijgt in de opwarming al een tegenvaller te verwerken door het uitvallen van Mertens. De wedstrijd begint met het windvoordeel in de rug voor SKS, maar of dit een voordeel is, is twijfelachtig.

De thuisploeg begint het best aan de wedstrijd met in de 6 min een trap van Aters op de paal.  SKS zit echt niet in de wedstrijd en de Hegge-boys bepalen het tempo.  Tot de 20 min de bal pardoes voor de voeten valt van Baert die de bal nipt naast trapt.

2 min later wordt Aters opnieuw op snelheid weggestuurd,  komt alleen voor Maes maar trapt weer op de paal. In de 39 min zet Nijs een mooie persoonlijke actie op,  komt alleen voor de thuisdoelman maar die pakt het schot.  De bal komt 2x bij Faes terecht maar die knalt op de lat. 3 kansen op een halve min. Het blijft 0-0 bij de koffie.

In de 2e helft is er nog altijd geen beterschap in het spel van SKS. Poederlee blijft domineren.  In de 58 min volgt een corner en Van Gijsel kan de verdiende voorsprong op het bord zetten, 1-0.

Poederlee doet niet meer mee.  SKS begint het tempo op te drijven.  Na 68 min komt weer Nijs voor de keeper maar er was een verdediger die de bal onschadelijk kan maken.  In de 70 min een ingooi voor de thuisploeg. Faes zet snel druk en de doelman trapt naast de bal,  Faes kan de gelijkmakker van op een schuine hoek binnentrappen, 1-1.

SKS wil meer en gaat er ook vol voor.  In de 75min word Baert diep gestuurd, bereikt Max Van Grieken, die scoort de 1-2.   SKS blijft naar een derde doelpunt zoeken, maar in de 82 min kan Poederlee een perfecte counter opzetten die Niels Vervoort afmaakt, 2-2.  De eindstand.

Voor de wedstrijd zouden de 2 ploegen getekend hebben voor één punt,  maar toch is er ontgoocheling bij de beide ploegen.  Je zag geen hoogstaande wedstrijd, maar wel een spannende.  Een speciale vermelding voor de supporters van SKS en die van Poederlee die zich echt als een 12e man gedroegen. Volgende week speelt SKS thuis tegen Grobbendonk', besluit Luc Heylen.