U bent hier

Trage post en duiven op Erfgoeddag Kasterlee

Kasterlee
10.04.2013 - 22.28u
Door: Franky Van Leeuwen

De deelnemende kinderen kunnen op 21 april tussen 13 uur en 14.45 uur hun briefje komen schrijven in het Erfgoedhuis. Om 15.15 uur vertrekken de vliegende postbodes naar hun eindbestemming.

Om 15 uur, vlak voor het lossen van de duiven, zal de burgemeester een kleine toespraak houden waarin hij het project Trage Post Slow Mail voorstelt. Als peter van het project heeft hij al een brief geschreven die pas in 2030 geopend en gelezen zal worden. Erfgoeddag is de ideale gelegenheid om zijn brief te posten.

Je kan je nog inschrijven voor de duivenpost door een mail te sturen naar cultuur@kasterlee.be met als onderwerp ‘postduiven erfgoeddag’. Vergeet zeker niet alle gegevens (naam, adres, e-mail en tel.) van jezelf en de bestemmeling van je briefje te vermelden. Inschrijven kan tot maandag 15 april.

In geval van slecht weer (hevige regen, rukwinden,…) kunnen de duiven niet vertrekken en wordt de duivenpost helaas afgelast.

Het project duivenpost is een samenwerking van de cultuurdienst en de Heemkundige Kring KLT en wordt ondersteund door de Erfgoedcel Noorderkempen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto