Onder impuls van de Herenthoutse boekhoudster Maria Van de Putte werd recent het Training Forum opgestart. Op 16 september starten de opleidingen met een kostenloos seminarie over de wetgeving rond vzw's in Aldhem Best Western Grobbendonk.

'Met  Training Forum gaan we praktische en vooral doe-seminaries aanbieden', weet Maria Van de Putte, die bijgestaan wordt door de ervaren bestuursleden Luc Devoeght, Dirk Cuyvers en Hayrettin Tasdelen. Dit soort seminaries zijn de toekomst voor de zelfstandige beroepen.

'We staan zeker ook garant voor opleidingen van stagiairs en stagemeesters. Voor mij gaat met deze opstart een droom in vervulling, omdat ik weet dat er een sterke behoefte aan is. We breiden de raad van bestuur trouwens nog uit met specialisten uit de sector uit heel Vlaanderen.'

Training Forum start op woensdag 16 september met een gratis seminarie over de rechten en de plichten van de vzw, gegeven door deskundigen uit de praktijk.

Op dinsdag 22 en woensdag 23 september wordt de vzw juridisch, boekhoudkundig en fiscaal belicht. Ook dit zijn kostenloze seminaries. De sessies starten om 18.30 uur en worden afgesloten met een receptie. Inschrijven kan via info@training forum.be

Op de foto :  Luc Devoeght, Dirk Cuyvers, Maria Van de Putte en Hayrettin Tasdelen / Van the Man / NNieuws.