Afgelopen weekend werd Tuinarchitectuur Wim Verrezen uit Oosterwijk winnaar in de prestigieuze wedstrijd Belgische zwembadbouwer 2015.  Verrezen ontving de gouden medaille "buiten categorie" voor hun innovatief zwembadconcept dat zij realiseerden bij wellnesscentrum Hezemeer in Laakdal.

De awards zijn een initiatief van uitgeverij PSG uit Hasselt, die een aantal bladen in de sector op de markt brengt.  

Zaakvoerder Wim Verrezen :'Het koude siliciumbad dat we samen  bouwden met Nord Rhein Water uit Alken is uniek zowel conceptueel als qua design.  Het koude dompelbad dat gevuld is met siliciumrijk grondwater, beschikt over een voetenpad. De diepere zwemzone werd in een organische vorm geïntegreerd in de mooie tuin van Hezemeer. Het draagt uitermate bij tot meer beleving en uitstraling van het op kwaliteit gerichte wellnesscentrum.'

Tuinarchitectuur Wim Verrezen is meer dan 25 jaar actief in het tuin- en zwembadgebeuren. Met hun sterke ontwerpen, goede organisatie en ruime ervaring zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de Kempen met hun moderne tuinprojecten zowel op vlak van ontwerp als realisatie.

De afgelopen jaren hebben zij zich volledig toegelegd op ontwerp en realisatie van private totaalprojecten met tuin, zwembad en bijgebouw.

Met de realisatie van het koude siliciumbad bij Hezemeer onderscheiden zij zich nu ook op de semi-openbare markt. 

Hezemeer viel 2 keer in de prijzen

Wellnesscentrum Hezemeer viel twee keer in de prijzen. Het won in de categorie 'Openbaar wellnesscentrum', waarbij de jury lof uitsprak over het zeer grote aanbod "dat maakt dat Hezemeer een van de meest gedifferentieerde wellnesscenters van België is".

Op de foto : Wim Verrezen en Hezemeer-manager Michel Peeters drukken de hand bij de opening van het gelauwerde 'gouden' siliciumzwembad in mei 2015 / foto's NNieuws / Guy Verellen.