In de eerste week van juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) asfalteringswerken uit op de Nieuwmoersesteenweg (N133) in Wuustwezel en de Kapellensteenweg (N122) in Kalmthout. Op beide gewestwegen wordt plaatselijk een nieuwe laag asfalt aangelegd. Als het weer meezit, nemen de werken telkens slechts twee dagen in beslag. Het verkeer volgt tijdens de werken een omleiding.

In Wuustwezel wordt op maandag 4 en dinsdag 5 juli de toplaag van de Nieuwmoersesteenweg vernieuwd tussen de Eglantierdreef en de Peerdsvenweg. Het verkeer wordt in beide rijrichtingen omgeleid langs de Kalmthoutsesteenweg (N111) en de Roosendaalsebaan/Antwerpsesteenweg (N117).

In Kalmthout krijgt de Kapellensteenweg een nieuwe laag asfalt tussen de Hollekelderstraat en de Heidestatiestraat (dinsdag 5 en woensdag 6 juli). Het verkeer wordt in beide rijrichtingen omgeleid langs de Beauvoislaan/Heikantstraat, de Brasschaatsteenweg (N117) en de Achterbroeksteenweg (N111).

Voor fietsers wordt een aparte omleiding voorzien langs de Bareelstraat, Augustijnsdreef, De Pleyte en de Leopoldstraat.

Let op: aangezien asfalteringswerken niet mogelijk zijn bij zeer nat weer, bestaat de kans dat bij regen de werken vertraging oplopen of uitgesteld worden.