De uitgestelde vernieuwing van de goten in de Hangarstraat, start op maandag 30 maart en loopt tot en met vrijdag 3 april. Na een kleine tussenpauze worden de werken afgerond op donderdag 9 en vrijdag 10 april. In de tussenperiode geeft de aannemer de weg opnieuw tijdelijk vrij. Normaal vonden de werken plaats in december vorig jaar. Slechte weersomstandigheden gooiden toen roet in het eten.

De werfzone situeert zich in de Hangarstraat tussen de Gildestraat en de Beeldekenslaan. Deze zijstraten blijven bruikbaar. Eind vorig jaar perste de aannemer er de verzakte betonplaten op, nu moet de straat nog een nieuwe goot in asfalt krijgen.

Omleidingen
Doorgaand verkeer wordt tijdens de werken omgeleid via Gildestraat, Adolf Reydamslaan, Jakob Smitslaan, Nijverheidsstraat en Keirlandse Zillen. Fietsers en voetgangers kunnen wel steeds door. Tijdens de tussenpauze wordt de werfzone opnieuw opengezet. Parking Hangarstraat blijft steeds bereikbaar via de toegang op het Statieplein.

Weer
Bovenstaande timing geldt opnieuw onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden. Bij slecht weer moeten de werken opnieuw worden uitgesteld.