Cindy en Wesley, de zaakvoerders van Veloshop aan de Noordervaart, komen de volgende week origineel uit de hoek met een uniek testparcours met helling voor elektro-fietsen.  Ze willen de iets oudere en de jongere sportieve fietsers overtuigen van de power én kwaliteit van hun uitgebreid gamma van e-fietsen.

Van dinsdag 21 tot zaterdag 25 april kan je helemaal gratis het uniek testparcours met helling gaan testen.  Je geniet ook van speciale voorwaarden op het hele Veloshop-gamma e-bikes topmerken : GAZELLE - KALKHOFF - SPARTA - SCOTT - HERCULES.

Cindy van Veloshop : 'Het wezen van een elektrische fiets is dat je alleen ondersteunt wordt als je de trappers ronddraait. Een sensor registreert die beweging.  Als je weinig kracht zet, krijg je evenveel ondersteuning als wanneer je hard doortrapt. Er is wel verschil tussen rotatiesensoren. De een reageert trager dan de ander. Een krachtsensor is geavanceerder. Die meet hoeveel kracht je zet en past daar de ondersteuning aan aan. Dat voelt natuurlijker. Met krachtsensor is het alsof je een toverdrankje hebt geslikt en veel sterker bent geworden. Maar je moet wel zelf altijd een bepaalde inspanning leveren.

Kom alles gratis testen op ons parcours volgende week van dinsdag tot en met zaterdag en maak je juiste keuze, welke e-fiets bij je past. Iedereen is welkom.'

Op de foto's : het Veloshopteam in actie met Marcel, Wesley, Cindy, Marco, Steven en Kris / NNieuws.