Heel wat jongens en meisjes trokken vrijdagochtend in de 'tenue' en de 'kleuren' van hun jeugdvereniging naar school. Ter hoogte van de Lakenhal werden ze verrast met een heerlijk ontbijt.

Ondank de ochtendkoude maakten de jongeren het toch gezellig op de terrasjes van de Grote Markt.

Ook in andere gemeenten van het Neteland trokken de jongeren in uniform naar school. 
Succesvolle DAG VAN DE JEUGDBEWEGING in Herentals
 
Op vrijdagochtend 21 oktober stond de Herentalse Jeugdraad in samenwerking met de stedelijk jeugddienst van Herentals in het kader van de Dag van de Jeugdbeweging van 7.45 uur tot 8.30 uur op drie verschillende locaties (Lakenhal Herentals, Dorpshuis Noorderwijk & Dorpshuis Morkhoven) in Groot Herentals.
 
De Dag van de Jeugdbeweging was ook dit jaar weer een groot succes. De jongeren in uniform kwamen langs alle wegen naar de afgesproken verzamelpunten. De kinderen van het zesde jaar van de bassischool in Noorderwijk bijvoorbeeld kwamen gezamenlijk naar het Dorpshuis. De 400 jongeren die in uniform zijn langs gekomen konden smullen van een (h)eerlijk fairtrade ontbijt. Vanavond zijn alle jongeren welkom in jeugdhuis 10R20 voor de Nacht van de Jeugdbeweging. Meer info vind je steeds terug op www.jeugdraadherentals.be .
 
                
             ( Leden van de Chiro in Morkhoven)                                                                       (Bezoek van 6de leerjaar van Noorderwijk)