De Dag van de Klant van UNIZO lokte onder een stralende zon heel wat kooplustigen naar de centrumstraten van Herentals.   De handelaars verwenden hun klanten met een leuke verrassing.  Hier en daar hadden winkeliers hun inkom knap 'koninklijk' ingericht.  

Jan Michielsen (schepen van middenstand), Ingrid Ryken (schepen van cultuur) en Marian Schrijvers ( directrice van de Academie voor Beeldende Kunst) zochten de allerbeste ‘koninklijke inkom'.

Boetiek Louise uit de Zandstraat 47 werd tot winnaar uitgeroepen. Louise ontvangt een reischeque van €1.000 van vzw Thals ism. Reizen Boschmans Bovenrij.

(Boetiek Louise : zie foto's met de 'koninklijke kids'). Beelden  Guy Verellen / Nnieuws.

Herentals
27.09.2013 - 11.01u
Door: Ludo Coenen

Helemaal Herentals gaat de klanten op 28 september koninklijk onthalen… de leden handelaars gaan van hun inkom een koninklijk tafereel maken.
Ingrid Ryken (schepen van cultuur), Marian Schrijvers( directrice van de Academie voor Beeldende Kunst) en  Jan Michielsen (schepen van Middenstand) zullen door de winkelstraten wandelen om de beste ‘koninklijke inkom’ aan te duiden.  De moeite waard voor alle Herentalsenaren om een kijkje te komen genieten van de inspiratie en de creativiteit van de handelaars.  En niet te vergeten: elke klant krijgt een kleine attentie van de deelnemende handelaars.

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober organiseert Helemaal Herentals dan weer zijn jaarlijkse HERFSTSHOPPÏNG.  Zaterdag ligt de rode loper uit en krijgen de bezoekers workshops circus cadeau in de centrumstraten vanaf 15 u.

- See more at: http://nnieuws.be/artikel/unizo-dag-van-de-klant-289-en-herfstshopping-herentals#sthash.KjA5Wgo8.dpuf