Op zondag 18 september zetten maar liefst 12 bedrijven tussen de brug over het Albertkanaal en de brug over de autosnelweg, alsook enkele bedrijven op de industrieweg in Olen samen de deuren open.

Dit is reeds de 2 de editie van dit event, waarbij we de vorige keer (2 jaar geleden) nog met 6 deelnemende bedrijven zaten. Door de grote belangstelling zijn we erin geslaagd om dit aantal te verdubbelen.

Olen Shopping troef

Olen Shopping stapt ook mee op de trein en zij zorgen voor de parkeergelegenheid van de bezoekers. De deelnemende bedrijven zijn voor het grootste deel aan de bouw gelinkt of ondersteunend, waardoor de bezoeker met al zijn bouwvragen terecht kan en onmiddellijk kan vergelijken.

Elk deelnemend bedrijf zorgt voor een eigen wedstrijd , waarbij per bedrijf tot € 250 aan prijzen te winnen valt. Verder is er een shuttledienst voorzien vanop de parking van Olen Shopping tot aan de deelnemende bedrijven en is er de ganse dag animatie voorzien, van clowns tot en met een optreden van Belle Perez en zelfs een cyclocross- initiatie voor kinderen.

Elke bezoeker die minstens 6 bedrijven bezoekt krijgt een gratis consumptie. De openbare weg zal tijdens deze activiteiten worden afgesloten.