Naar jaarlijkse gewoonte zwaait de VRT ook dit jaar uit met een wervelend muziekspektakel op één. Dit keer is onze Iris één van de artiesten die 2012 muzikaal mag verwelkomen. Ze wordt bijgestaan door gitarist Toon Luyten, ook gekend als dj Discohead.

Voor Iris is het afsluiten van 2011 tevens een afsluiten van een voor haar fantastisch jaar.

Niet alleen bracht ze in 2011 haar eerste single 'Wonderful' uit, ze slaagde er door haar charme en ongedwongenheid ook in om niet alleen de Netelandse harten te veroveren, maar ook die van de rest van Vlaanderen. Dit resulteerde in massale airplay op de nationale radiozenders, ThalsFM en tv-optredens, zowel nationaal als regionaal.

Eurosong 2012 in Baku (Azerbeidzjan)
Dit  was de verantwoordelijken voor Eurosong niet ontgaan. Spoedig kreeg Laura een telefoontje met de vraag of ze interesse had om België op Eurosong te vertegenwoordigen. Er waren meerdere gegadigden, maar uiteindelijk was de Noorderwijkse nachtegaal die werd uitverkoren. Het  is nu nog wachten op een geschikt liedje.

Ondanks al deze successen blijft Laura met beide voeten op de grond. Zo deinst ze er niet voor terug om op een avond onaangekondigd bij een vriendinnetje, begeleid door 2 gitaristen, een paar liedjes te gaan zingen voor haar verjaardag.

'Het zit hier vol BV's....' 
Maar wat haar misschien nog het meeste typeert, is de uitspraak die ze deed aan haar manager, toen ze na de repetities voor de tv-opnames zaten te eten met alle artiesten. Ze keek eens rond en deed toen de gevleugelde uitspraak: 'Amai, da zit hier vol met BV's...', niet beseffende dat ze er zelf ook een is.

Wie zaterdagavond thuisblijft en toch een beetje ambiance in huis wil halen, weet wat te doen: vanaf 23.10u afstemmen op Eén, en muzikaal met Iris en haar collega's 2012 verwelkomen.

Iris en haar familie wensen alle lezers van Nnieuws en alle luisteraars van ThalsFM & PDGFM een voorspoedig en gelukkig 2012.