U bent hier

VanRoey.be Education erkend door CTOUCH

Kempen regio
03.03.2017 - 14.28u
Door: Mark Jaspers

Op de CTOUCH Awards Night 2017 in Amsterdam ontving het Van Roey Education Team de Excellent Reseller Award.

Bram Smets, Sales Manager Onderwijs van VanRoey.be: ' We zijn heel trots. Op de Nederlandse markt is Ctouch al heel bekend. Wij zijn fans van het eerste uur en maken er een erezaak van om Ctouch ook in België mee op de kaart te zetten. En dit werkt, meer en meer scholen vervangen hun krijtborden door interactieve touchscreens. Heel fijn om vast te stellen dat Ctouch deze inspanningen ziet en ons erkent als dé Belgische reseller.'

Interactieve klaslokalen
CTOUCH biedt het onderwijs de mogelijkheid aan om de digitale wereld te integreren in klaslokalen. De geavanceerde touchscreens toveren elk lokaal om tot een interactieve omgeving. Leerkrachten kunnen studenten op een interactieve manier betrekken. Lessen worden aangenamer om te volgen en de betrokkenheid verhoogt: online informatie opzoeken, filmpjes bekijken, oefeningen klassikaal invullen, werken met tekeningen, inzoomen op bepaalde topics door ze te vergroten of te accenturen in een kleur... Ideaal voor de scholen van de toekomst.

Trendsetter Sint-Claracollege
"Een mooi voorbeeld van een school die de stap naar digitalisering zette, is het Sint-Claracollega in Arendonk," vertelt Bram Smets, Sales Manager Onderwijs van VanRoey.be. "Alle klassen werden uitgerust met interactieve touchscreens, er is overal draadloos internet en er zijn oplaadpunten voor laptops en tablets. De meer dan 1.000 leergierige leerlingen en 120 gedreven leerkrachten worden vandaag ondersteund met moderne technologieën in een open leeromgeving. De school is duidelijk: "In een digitale wereld kan je niet anders dan opteren voor ICT. Elke school komt voor die uitdaging te staan."

Lees meer over de integratie van CTOUCH in het Sint-Claracollege.

www.vanroey.be/Projecten/sint-claracollege-arendonk-school-van-morgen.

(Op de foto van links naar rechts: Bram Smets – Sales Manager Onderwijs,
Steven Malfroidt – ICT Adviseur Onderwijs)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto