Woensdagavond wordt om 18.30u de stadsderby afgetrapt. De wedstrijd was eerder al twee keer afgelast door het slechte weer en de onbespeelbaarheid van het terrein. Maar 't is lente en er zal zeker en vast gespeeld worden.

SKS Herentals wil alvast revanche voor de 0-3 van enkele weken geleden. Door de winst van vorige week tegen OG Vorselaar heeft SKS bovendien opnieuw hoop om de play-offs te bereiken.

Kan SKS profiteren van het blessureleed bij VC Herentals? Trainer Jos Van Peel vindt dat goedkoop. Jos Van Peel: "Wanneer ik hun ploegopstelling tegen Antonia bekijk dan zijn er toch maar vier spelers van uit de heenwedstrijd niet bij. Ook wij zitten met een aantal geblesseerden. Niemand praat daarover. Een gelijkspel zou voor ons ideaal zijn."

Bij SKS is verdediger Baeten onzeker.

Bij VC Herentals is de stadsderby de ideale wedstrijd om de 3 punten thuis te houden en zeker te zijn van de play-offs. De wedstrijd wordt bijgewoond door nieuwbakken VC-trainer Luc Beyens.

Begroet die bij SKS een aantal toekomstige VC-spelers? De geruchtenstroom wil immers dat Marc Van Grieken, Steven Van Genechten en Jasper Lambrechts in de belangstelling staan bij VC en/of al dan niet getekend hebben.

Bij VC Herentals zijn Gerd Heylen, Janssens, Luyckx en De Booij geblesseerd.

VC Herentals-SKS Herentals, woensdagavond 18.30u.