Dinsdagavond is er de vooruitgeschoven wedstrijd in het kader van de Beker Van Antwerpen. VC Herenthout ontvangt dan Vosselaar, een ploeg uit Liga B.

Steven Segerink, voorzitter van VC Herenthout blikt alvast vooruit op deze volleybaltopper. Hij wil met VC Herenthout voor een verrassing zorgen.

Steven Segerink: "Deze midweekwedstrijd gaat door in sporthal 't kapelleke om 20.15u.Vosselaar is de grote favoriet maar met een voorsprong van 6 punten (spelen 3 reeksen lager) weet men nooit. De stoeters gaan er alles aan doen om hun vel duur te verkopen.Ze hebben zeker nog iets recht te zetten na hun matige wedstrijd van vorige zat. thuis tegen Geel.Ik verwacht toch een beter niveau van onze jongens en dan zullen we zien of dit goed genoeg is voor mee te strijden voor de overwinning.Vosselaar is natuurlijk een geweldig team en zijn aan een sterk seizoen bezig.Ze hebben zelfs spelers met Liga A ervaring dus die hebben zoveel talent om alle soorten wedstrijden te spelen, en te winnen. Dirk Luyten bv, RH die sterk is met zijn power (zowel service als aanval) en dan ook nog super gedrevenheid heeft.Of Middenman Michael Verbiest, die nog verscheidene jaren bij VC Herenthout gespeeld heeft (toen ook LIGA B). Een sterke en ervaring middenspeler die het spel perfect leest en hij is ook iemand die er altijd voor gaat en waar je altijd op kan rekenen. Hij is ook nog een geweldig persoon en zal voor veel mensen van VC Herenthout een blij weerzien zijn. Normaal gezien moet/gaat Vosselaar probleemloos door maar komt deze week niet die goede lieve brave man met verassingen?"

VC Herenthout-Vosselaar, dinsdagavond 2 december om 20.15u.