Het burentreffen tussen VC Poederlee en KFC Grobbendonk bleef spannend tot de laatste minuut.  Voor de Hegge-boys opende Dries Hemans de score in de 16'  met een knap genomen vrijschop, 1-0.  Jim Amziam verdubbelde de stand na een vlotte dribbel, 2-0 (33').  Net voor de koffie milderde Joran De Peuter op penalty na handspel van Nico Bartholomeeusen, 2-1 (39').

Een sterk spelende Joran De Peuter zette ook nog de bordjes in evenwicht, 2-2 (65'). De bezoekers bleven aandringen.  Op hoekschop knalde de bal tegen Seppe Sas die een own goal niet meer kon vermijden, 2-3 (87').  Poederlee liet het niet aan het hart komen.  Twee minuten later kon Stef Boonen na een fel bevochten spelfase de 3-3 binnentikken (89'). Bezoeker Flor De Smedt belaagde hierop de scheids met een tirrade aan vloeken en fel protest, waarop hij rood kreeg, (92').

Al bij al een leuke match met een billijke puntendeling.   Foto's Guy Verellen / NNieuws.