White Star verloor de voor hen zo belangrijke uitwedstrijd in Vorselaar met 3-1. Door het verlies kan leider Berg en Dal zondag zijn voorsprong in tweede provinciale B vergroten tot 10 punten. Buiten deze sportieve zorgen werd de wedstrijd in de eerste helft nog ontsierd door een vechtpartij tussen speler Huygaerts van de bezoekers en supporters van OG Vorselaar.

De poppen gingen aan het dansen toen Van Sprengel bezoeker Huygaerts tegen de vlakte werkte en de bezoekers op 0-1 kwamen door een omgezette strafschop van Van de Vliet. Van Sprengel kreeg rood. In de tribune was de vader van speler Huygaerts ondertussen in een felle discussie/vechtpartij verwikkeld met thuissupporters. Speler Huygaerts sprong over de omheining en ging zijn vader helpen. De wedstrijd werd een tiental minuten stilgelegd. Bezoeker Huygaerts werd uitgesloten.

Pas op het uur kwam de thuisploeg op gelijke hoogte door een omgezette strafschop door  Van Remortel. Gorris werd daarbij bij White Star uitgesloten na zijn fout op Dufraing. Vorselaar scoorde daarna in deze bewogen wedstrijd nog tweemaal via Van Hoeck en Dufraing.