SKS Herentals speelde zondag tegen Ver. Arendonk de leiders in het klassement : 4-0. PR-verantwoordelijk Luc Heylen: "Al na 3min zijn we op achtervolgen aangewezen wanneer Michiels hard kan binnentrappen. De thuisploeg is veel sterker in de duels en na 11 min hoekschop voor de thuisploeg die aan de eerste paal kan worden binnengekopt.

Nu worden we ook sterker in de duels en proberen de bal van voet na voet te laten gaan, we krijgen ook een paar mooie kansen maar het vizier van onze jongens staat niet op scherp.  We naderen de rust wanneer dom balverlies nog een treffer oplevert voor de thuisploeg. Ruststand: 3-0."

Evenwichtige 2e helft

'De tweede helft is veel evenwichtiger en de wedstrijd gaat goed over en weer. Veel kansen komen er voor beide ploegen niet meer. Tot een kwartier voor tijd Michiels de bal maar moet binnenduwen na een mooie aanval van de thuisploeg: eindstand 4-0

We zijn zondag op een zeer sterk Arendonk gebotst dat onze ploeg nog maar de tweede nederlaag van het seizoen kon aansmeren.

Zondag spelen we thuis tegen Olmen, weer een zware dobber maar we gaan er alles aan doen om de punten thuis te houden. Aftrap om 14.30uur.