Een zeer onvolledig Herentals (Van Regenmortel, Van Beeck, Van Boven waren er niet bij) nam, samen met de thuisploeg een zenuwachtige start. De eerste score viel vanop de vrijworplijn na een 4-tal minuten spelen. Het eerste kwart eindigde dan ook bij een 11-15 stand.

HBBC verdedigde het 2de kwart zoals het hoort en ook aanvallend vielen de scores vlotter, met eenr 19-36 ruststand als gevolg.

Herentals wilde het 3de kwart de klus klaren en halfweg mocht jongeling Jan Helsen zijn eerste minuten bij de seniors spelen. Hij stond net op het plein en jawel, met een mooi shot vanop halve afstand liet hij zijn eerste punten optekenen.

Door de geruststellende voorsprong, speelde Herentals het 4de kwart minder geconcentreerd en werd dit kwart verloren.

Een mooie tweede overwinning, goed voor het moraal en hard werken naar de belangrijke wedstrijd volgende week in ons Atheneum tegen Nieuw Brabo. Supporters op post.

Kwart 1: 11-15
Kwart 2: 8-21 (rust: 19-36)
Kwart 3: 13-21 (32-57)
Kwart 4: 20-7 (einde: 52-64)