Met het eindejaar in zicht komt ook pakjestijd er weer aan. Heb je geen inspiratie voor een cadeau? Koop een cadeaubon van onze gemeente! Om lange wachttijden aan de balies te vermijden, bestel je je pakketjes best vooraf. Dit doe je via het e-formulier op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon.

We raden je aan om grote bestellingen een week vooraf door te geven via het e-formulier op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon. De cadeaubon is verkrijgbaar voor een bedrag van 10, 15 en 50 euro of meervouden hiervan.

Waar te koop?

  • Cadeaubonautomaat, ingang parking Statiestraat, tussen huisnummers 9 en 11. Hier kan je 24 op 24 uur terecht. Betalen doe je met je bankkaart.
  • Dienst toerisme, Markt 1a
  • Informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw, Molenhoekstraat 2

Geschenkverpakking

Wie zijn cadeaubonnen bij de dienst toerisme of bij de informatie- en onthaalbalie aankoopt, heeft bovendien de keuze uit verschillende luxe verpakkingen (winter, zomer, standaard). Hiervoor betaal je 1 euro extra. Aan de cadeaubonautomaat is enkel het standaard doosje als luxe verpakking te koop.

Eén jaar geldig

De aangekochte cadeaubon is één jaar geldig. Daarna kan je de bon niet meer inruilen. Controleer de geldigheid:

  • door het unieke nummer van de cadeaubon in te geven in het vakje ‘Geldigheid kaart controleren’ op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon
  • door een sms te sturen naar 3377. Sms ‘ML-spatie-kaartnummer’
  • bij de deelnemende handelaars, de dienst toerisme of de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw

De deelnemende handelszaken herken je aan de sticker op hun zaak of kijk voor een overzichtslijst op www.ondernemeninmol.be/cadeaubon. Jaarlijks verkoopt het gemeentebestuur voor meer dan 300 000 euro aan bons. Dit geld vloeit integraal terug naar onze lokale economie.