Op zondag 5 juni valt er heel wat te beleven bij CVO DTL Herentals. Van 14u tot 18u uur kan je meedoen aan diverse workshops, verwennen ze je met een hapje en een drankje én kan je een knappe modeshow bijwonen.

Deze dag staat in het teken van onze cursisten, die diverse opleidingen volgen. Ze stellen hun projecten voor waar ze het afgelopen schooljaar hun passie en tijd in hebben gestoken en laten je op die manier graag hun kennen en kunnen zien.

Een goed gevulde namiddag
Een waaier aan opleidingen komt tijdens deze tentoonstelling aan bod, waaronder Elektriciteit, Mecanicien, Fietsenmaker, Lassen, Koeltechniek, Talen, NT2, Voeding, Naaien, Kapper, Informatica, Drankenkennis, Bedrijfsbeheer en Florist. Dat is een hele boel! Maar je hebt dan ook een hele namiddag om overal een keertje te gaan kijken.

Je nagels laten lakken, je fiets gratis laten nazien, een paar wijntjes degusteren of te weten komen hoe een cursus Bedrijfsbeheer je helpt om een eigen zaak op te starten: dat en nog veel meer valt er te beleven en te ontdekken tijdens de tentoonstelling.

Modeshow om 16u
Om 16u is er het hoogtepunt van de dag waar velen naartoe leven... De modeshow! Gepresenteerd door cursisten NT2 krijg je een kledinglijn te zien ontworpen door cursisten van de opleiding Naaien. En de mannequins tijdens de modeshow? Die krijgen allemaal een mooi kapsel mee van de cursisten die de opleiding Kapper volgen.

Meteen inschrijven
Via deze workshops, persoonlijke projecten en andere activiteiten maak je niet enkel kennis met onze cursisten en ons Centrum, maar ook meteen met de leuke sfeer die er heerst... En heeft een bepaalde workshop of activiteit je nieuwsgierigheid geprikkeld, dan kan je je bovendien onmiddellijk ter plaatse inschrijven voor die cursus.

Jong en oud, groot en klein: iedereen is welkom tijdens deze tentoonstelling op zondag 5 juni bij CVO DTL Herentals.

Praktische info:
Wanneer? Zondag 5 juni van 14.00 tot 18.00 uur
Waar? Campus Bovenrij (Bovenrij 30, 2200 Herentals)
Wat? Diverse workshops en activiteiten, een modeshow, een hapje en een drankje.

Foto's archief NNieuws.