De gemeente Lille nodigt al haar ondernemers uit voor een netwerkavond op woensdagavond 20 april in parochiezaal Sint-Pieter in Lille. Bij een hapje en een drankje kunnen ze kennis maken met elkaar, de gemeentelijke dienst economie en de nieuwe schepen voor Economie Michel Leys. De netwerkavond start om 19.30 uur en is volledig gratis.

Met vicepremier Kris Peeters, stand-upcomedian David Galle en oud-Unizovoorzitter en kaviaarkweker Flor Joosen heeft de gemeente zeer sterke sprekers kunnen vastleggen. Bovendien komt IOK het energie- en klimaatproject Kempen2020 toelichten.

Meer dan 160 ondernemers gingen op de uitnodiging van de gemeente in.

Beter en sneller met ondernemers communiceren

De gemeente wil haar ondernemers dichter bij elkaar brengen en sneller met hen kunnen communiceren. Hiervoor is de gemeente volop bezig met het verzamelen van de e-mailadressen van de ondernemers. De gemeente roept haar ondernemers ook op om mee na te denken over wat de gemeente voor hen kan betekenen.

"Ondernemers zijn creatief. Ze hebben vaak goeie ideeën. We willen als gemeente deze ideeën ondersteunen waar we kunnen," verduidelijkt schepen van Economie Michel Leys. "We zouden graag gedreven mensen met goede ideeën op regelmatige basis willen samenzetten. Op deze manier kunnen we ons beleid op het vlak van economie afstemmen op de wensen van onze ondernemers."