Verslag dames 2de DIV A Vamos - VC Herenthout.

Aarzelend begin van de meisjes van Herenthout waardoor ze al snel 8-3 in het verlies stonden. Vervolgens speelde Stekene perfect de side-out gepaard met nog wat missers aan de kant van Herenthout zodat na 20 min de eerste set naar de thuisploeg ging met 25-15.

Herenthout startte sterk in de 2de set en liep tot 0-3 uit maar Stekene zette snel recht naar 4-3. Het vervolg van de set was iets gelijk opgaande maar Stekene wist van 13-12 naar 17-13 te spelen en diepten vervolgens hun voorsprong nog uit tot ze set 2 pakten met 25-18

Herenthout werd steeds beter en hield gelijke tred met Vamos. De kloofjes die de thuisploeg kon maken werden steeds redelijk snel terug weggewerkt en bij 20-22 voor de bezoekers staken zij een hand uit naar setwinst maar daar stak de thuisploeg een stokje voor en bij 23-23 kregen we een spannend einde van de derde set waarbij beide ploegen setballen kregen maar Herenthout uiteindelijk het laken naar zich toe trok met 27-29.

De vierde set begon niet goed voor Herenthout die direct 3 punten achter kwamen. Na die achterstand trokken ze het niveau terug op naar dat van de derde set en het geloof in een vijfde set groeide maar de ervaring van Vamos maakte dat Herenthout de kloof niet meer kon dichten en de set eindigde op 25-22.