Voor Herenthout stond er dit weekend een moeilijk verplaatsing naar Kasterlee op het programma. Opnieuw moest er bij de bezoekers gepuzzeld worden aangezien eerste spelverdeler Michael Van Grieken geblesseerd is en Jef Van Den Brande afwezig was.

Met Youngster Toon Heylen in de basis kon Herenthout in set 1 nog goed weerwerk bieden tegen de sterke thuisploeg. Kasterlee slaagde erin om vanuit goede receptie hun sterke middenspelers te bereiken. Herenthout kon nog sterk verdedigen, maar set 1 verdient voor de thuisploeg.

Set 2 hetzelfde verhaal. Vanaf het begin moest liep Herenthout achter de feiten aan. Sterke service van de thuisploeg waardoor de bezoekers niet in hun spel geraakten. 25-16

Set 3 leek Herenthout een tweede adem gevonden te hebben en startte sterk. Al snel nam Wannes Cornelis van Kasterlee zijn team weer op sleeptouw en kon de thuisploeg snel scoren. Een paar fraaie balwisselingen toonden wel aan dat Herenhout zich niet gewonnen ging geven. Al was het telkens de thuisploeg die aan het langste eind trok en zo een verdiende overwinning behaalde. 

Kasterlee - VC Herenthout: 3-0 (25-22;25-16;25-14).