Tijdens de 3e Autoshow dit weekend in Golfclub Witbos presenteert Volvo Van Houdt Kempen z'n briljante paradepaardjes : de nieuwste  Volvo XC90 en de V60 Cross Country. Familiebedrijf Van Houdt Kempen bestaat 70 jaar en is 60 jaar exclusieve Volvo-dealer.  Samen met zus Sabine realiseerde zaakvoerder Edwin Van Houdt heel wat vernieuwing in het management met o.a. de eerste werkplaats volgens het actuele Volvo-concept.

Volvo XC90 : comfort en veiligheid voorop

Edwin Van Houdt algemeen directeur : 'Het dashboard van de XC90 is een toonbeeld van minimalistisch design. Op de middenconsole zit een klein aantal knoppen voor basisfuncties, verder moet je alles met het centraal geplaatste touchscreen doen. Dat werkt zéér snel. 

Als vlaggenschip van Volvo is de XC90 natuurlijk ook volgestopt met hypermoderne veiligheidsvoorzieningen met radar en camera's. Qua veiligheidsniveau behoort hij tot de absolute top wereldwijd.'

Volvo V60 Cross Country

Edwin Van Houdt : 'Daarnaast kan je o.a. de Volvo V60 Cross Country op onze stand ontdekken.  Bij de V60 Cross Country draait het om puur rijplezier, snelheid en rijprestaties. En een lager verbruik. De viercilindermotor levert hierbij een vermogen dat een zes- of achtcilinder niet zou misstaan. En met de schakelpeddels bij het stuur kunt u sneller en nauwkeuriger schakelen. Een juweeltje', besluit Edwin Van Houdt.