Van Houdt Kempen Herentals overhandigde vrijdag de sleutels van vier nieuwe Volvo V40's aan VDV Consultants.  "VDV consultants is een multidisciplinair accountantskantoor met vestigingen in Antwerpen, Hove, Kalken en Poederlee," zegt Kris Diels zaakvoerder/vennoot van VDV Consultants.

"Onze kernwoorden zijn persoonlijke aanpak, kwaliteit, bekwaam, modern, toekomstgericht en sterk netwerk.

VDV richt zich hoofdzakelijk tot de KMO's, de vrije beroepers en de ondernemers. Geniet van ons advies en krijg degelijke ondersteuning, zodat u zich als ondernemer kunt concentreren op uw core business en de uitbouw van uw vermogen. Kortom, wij zijn uw partner tot succes. 

We kozen voor Volvo Van Houdt als trouwe partner met een uitstekende service. Veiligheid voor onze medewerkers op de weg is een belangrijk item.  Dat was dan ook doorslaggevend bij onze keuze voor Volvo,' onderstreept Kris Diels.

Edwin Van Houdt, directeur Volvo Van Houdt Kempen : 'Heel tof dat VDV Consultants kiest voor de Volvo V40, die bij ons in Gent wordt gemaakt. De robuuste V40 zet zijn succesvolle carrière voort.

Comfort is belangrijk voor deze auto, die onder meer een ruggengraatvriendelijke ophanging en een verzorgde geluiddemping biedt. 

Van Houdt Kempen wenst VDV Consultants veel succes met hun nieuwe fleet'.

VGH/ NNieuws.