Donderdag 29 juni 2017
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Vooruitstrevend Voka digitaliseert met Microsoft Dynamics NAV, Sharepoint en VanRoey.be

Vlaanderen
29.08.2016 - 14.50u
Door: Herman Gezelle

Voka stond voor de uitdaging haar 300 medewerkers in verschillende lokale entiteiten vlot te laten samenwerken. Op éénzelfde platform, op een uniforme manier, in heel Vlaanderen. VanRoey.be heeft een totaalplatform uitgewerkt voor Voka, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV 2016 en Sharepoint.

Administratieve taken werden sterk vereenvoudigd en samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Voka is vandaag toonaangevend op het vlak van automatisering en digitalisering.

Meer dan 18.000 Vlaamse ondernemingen zijn aangesloten bij werkgeversorganisatie Voka. Naast belangenbehartiging, werken de 300 medewerkers van Voka ook verschillende activiteiten en diensten uit. Er worden jaarlijks honderden events, activiteiten en projecten opgestart, abonnementen en contacten geregistreerd en inkomende en uitgaande facturen verwerkt.

"Dat een grote organisatie als Voka met enorme hoeveelheden administratie te kampen heeft, mag geen verrassing blijken," vertelt Erwin Nagels, CIO van VOKA vzw: "De uitdaging was dan ook enorm toen we in 2015 besloten te upgraden naar Dynamics NAV 2016 om zoveel mogelijk administratieve taken te automatiseren en te vereenvoudigen.

VOKA wil toonaangevend zijn, ook qua digitalisering. De software die we dagelijks gebruiken, moet altijd up-to-date zijn. Omwille van het veiligheidsaspect, maar ook omdat we zo direct kunnen profiteren van de nieuwste en verbeterde functionaliteiten die ons het leven makkelijker maken."

VanRoey.be heeft een lange geschiedenis van ICT-implementaties bij Voka achter de rug, waaronder ERP. Erwin klopte bij VanRoey.be aan voor een uitgebreide strategische analyse. Gevolgd door een concreet plan van aanpak om de omgeving van Voka te optimaliseren.

Nagels: "Het plan lag er en we legden ons vertrouwen in de jarenlange ervaring van VanRoey.be met zowel onze als andere grote ERP implementaties in gans Vlaanderen. VanRoey.be dacht strategisch met ons mee en bood ons een modulair totaalplatform op maat. De knoop was doorgehakt en de upgrade naar Dynamics NAV 2016 mocht beginnen."

General Manager Pat Van Roey: "Als certified partner van Microsoft boden wij Voka inderdaad een totaalplatform aan: de boekhouding draait in NAV met uitgebreide analytische rapporten, betalingen en het inboeken van de banken gebeuren volledig geautomatiseerd, factureren elektronisch.

De 300 Microsoft CRM gebruikers kunnen voortaan rekenen op een koppeling met Dynamics NAV. Door een koppeling met Sharepoint kunnen facturen bovendien eenvoudig door leidinggevenden worden goedgekeurd. Op een veilige manier."

Foto :  Erwin Nagels, CIO van Voka vzw / Voka.

imageMeer nieuws

Vrouw zwaargewond na knal tegen vrachtwagen

Heist op den Berg 28.06.2017 - 19.33u

Jeugd Westerlo krijgt eigen skateterrein

Westerlo 28.06.2017 - 19.24u

Ultiem overleg De Lijn faalt, staking gaat door

Ultiem overleg De Lijn faalt, staking gaat door
Vlaanderen 28.06.2017 - 16.25u

Nieuwtjes schepencollege Geel

Nieuwtjes schepencollege Geel
Geel | Neteland 28.06.2017 - 14.09u

Colruyt Group wint bij onderzoek studenten Thomas More

Geel | Kempen regio | Neteland 28.06.2017 - 14.07u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 28.06.2017 - 13.48u

Tweedejaars SILA Westerlo houden sleepover in de school

Tweedejaars SILA Westerlo houden sleepover in de school
Kempen regio | Westerlo 28.06.2017 - 12.48u

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto