Op zondag 3 mei organiseren de vrijwilligers van Dierenasiel Unco-Jerry Kempen v.z.w. van 10u 's ochtends tot 17u 's middags een wandeling met zoektocht waaraan iedereen met of zonder hond kan deelnemen, volledig ten voordele van dierenasiel Unco-Jerry uit Westerlo. De wandeling start in zaal De Biekorf, St.-Michielsstraat 8 te 2260 Oevel.

De vrijwilligers organiseren een kleine wandeling van 4 km en een grote wandeling van 8 km. De prijs per deelnemer bedraagt 3 euro. Iedereen is op zondag 3 mei 2015 met of zonder hond uitgenodigd voor een fikse wandeling, een lekker drankje en een gezellige babbel.

Er zullen lekkere pannekoeken, hot-dogs (ook vegetarische) en wafeltjes zijn aan democratische prijzen, zodat niemand met honger naar huis hoeft! Dus kom zeker langs en nodig ook meteen àl je vrienden en familie uit. Want dierenasiel Unco-Jerry kan alle steun heel hard gebruiken! En niet te vergeten: er wordt ook een heel leuke tombola georganiseerd, dus misschien ga je ook nog met een héél mooie prijs naar huis!

Je kan alle informatie nog eens nalezen op de Facebookpagina: Unco-Jerry VZW Dierenasiel.

Of op de website: www.dierenasiel-uncojerry.be