De Sint en de Pieten zijn in het land. Duizenden brave kinderen samen met hun ouders en grootouders hebben de Heilige man al thuis ontvangen. Zaterdagnamiddag mocht de 10-jarige Jaimy De Prins uit Koulaak Herentals z'n Sint prijs uit handen van Scava zaakvoerder Gwen Carsauw in ontvangst nemen. Een Calzio Champion 300 voetbaldoel van €399.  Jaimy had net als 572 N-lezers deelgenomen aan de Scava Sinterklaas prijsvraag op NNieuws en  het juiste antwoord binnengestuurd.

Een heel gelukkige Jaimy De Prins : 'We zijn met heel onze familie heel blij met dit Calzio Champion 300 voetbaldoel. Bedankt Sint en Scava. Bij de Rode Duivels is Kevin De Bruyne m'n idool. Ik supporter in Engeland voor Chelsea, maar Messi van Barcelona is m'n allergrootste voorbeeld. Met heel ons gezin en vriendjes gaan we nu iedere dag in onze hof sjotten. Bij de jeugd van VC Herentals is het heel tof om verder te groeien in het voetballen. Ook op onze school De Wijngaard (kOsh) sjotten we iedere dag.'

Het juiste antwoord op de prijsvraag was : voetbaldoel-center.be

Heb je niet gewonnen dit keer. Niet getreurd.

Kerstmis en Nieuwjaar, dé periode voor leuke wedstrijden de hele maand december. NNieuws geeft in samenwerking met Scava tot Nieuwjaar bijzonder waardevolle prijzen weg.

Blijf NNieuws lezen, iedere dag, net als 12.000 andere lezers
Bij Scava kan je méér dan 10.000 knappe producten voor kids, sport en vrije tijd testen, bekijken, beleven. Ook items de openbare sector, scholen en kinderdagverblijven. Het uitgebreide gamma heeft de EU-kwaliteitsnorm.

Scava Grobbendonk : méér dan een webshop, ook ter plaatse testen en beleven
Zaakvoerder Gwen Carsauw uit Noorderwijk : 'Scava is het grootste demo-park in de verre regio en heeft zo'n 30 medewerkers in dienst. We leveren met ons eigen wagenpark in heel de Benelux. Ik vind ook ons sociaal engagement tegenover enkele medewerkers erg belangrijk. Zo ontwikkelde een team personen met een handicap zo'n 62 websites waarop je ons gamma in detail kan bekijken.

Scava had een groot aandeel in de toekenning van de Google eTown Award aan de gemeente Grobbendonk. Bezoek ook ons outdoor Expercience Center. Nu de feestdagen naderen breiden we onze werking nog uit. Iedereen is welkom bij Scava om te komen ontdekken! Volgend weekend doen we nog een extra opendeur', besluit Gwen Carsauw.