Ben jij Mollenaar en ken je de verkeersregels als de beste? Dan dagen we je uit om deel te nemen aan onze gemeentewedstrijd binnen De Grote Verkeersquiz. Surf tussen 20 oktober en 30 november naarwww.degroteverkeersquiz.be/mol  en maak kans op een dubbele prijs!

Al voor het vijfde jaar op rij organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) ‘De Grote Verkeersquiz’. Voor het eerst krijgen Mollenaars de kans om binnen deze quiz aan een afzonderlijke ranglijst deel te nemen. Hiervoor surf je naar www.degroteverkeersquiz.be/mol.

Dubbele prijs

De drie beste Mollenaars belonen we met gemeentelijke cadeaubonnen van 50, 30 en 20 euro. Tegelijkertijd doe je mee aan de overkoepelende wedstrijd waarbij je een reischeque van 1 000 euro kan winnen.

Waarom deelnemen?

De verkeersquiz is een plezante manier om je kennis van de wegcode op te frissen en bij te schaven.

Iedereen krijgt twintig meerkeuzevragen over verkeer en mobiliteit. Wie minstens 14/20 haalt, maakt kans op een prijs! Erik Van Looy leent zijn gezicht aan dit sensibiliserend initiatief, draag jij ook je steentje bij aan de verkeersveiligheid? Vorig jaar waagden 65 000 deelnemers hun kans. Neem deel en verbreek dit record!