Sfinks Mixed gratis en mondiaal, mede door provinciale steun.

De Provincie Antwerpen ondersteunt mondiale en duurzame festivals. Samen willen we mensen warm maken voor internationale solidariteit, rechtvaardigheid en een duurzame levensstijl promoten. Onder de campagneslogan “Wereldburgerschap gaat verder dan festivals” roepen we samen het publiek op om mee te werken aan een rechtvaardige, duurzame en leefbare wereld voor iedereen, in Noord én Zuid, nu én in de toekomst. Omdat we geloven in de mobiliserende kracht van festivals.

Sfinks Mixed, van 24 tot 27 juli in Boechout, is sinds vorig jaar gratis én goed voor 75.000 bezoekers ! Dit zomerfestival staat al decennia garant voor een muzikale ontdekkingstocht om bruggen te slaan met andere culturen voor een al even divers publiek van gezinnen met kinderen, jongeren tot avontuurlijke muziekliefhebbers.

Gedeputeerde Rik Röttger: “Sfinks Mixed was altijd al sterk én uitnodigend in beleving van andere culturen. Dankzij de provinciale steun leveren we onze bijdrage om dit unieke festival gratis te houden én het mondiale verhaal verder te versterken via workshops, voorstellingen en gesprekken in de Praatbarak.”

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:

24 tot 27 juli

Waar:

Boechout

Meer info:

www.sfinks.be