Van woensdag 6 maart tot en met zondag 10 maart breekt het Agentschap Wegen en Verkeer de tijdelijke overbrugging af over de Bell-Telephonelaan in Westerlo.

 
 
Die  constructie aan het kruispunt met de N19 (aan de watertoren) was nodig voor de bouw van de grote fly-over op het op- en afrittencomplex bij Geel-West (E313). Intussen is die fly-over stevig genoeg, waardoor de ondersteuning overbodig is geworden.

De afbraak gebeurt grotendeels ’s avonds en ‘s nachts.
 
Hinder voor het verkeer
Voor de afbraak van de overbrugging zal de Bell-Telephonelaan gedurende 3 nachten onderbroken worden ter hoogte van de werf: van woensdag 6 op donderdag 7 maart, van donderdag 7 op vrijdag 8 maart en van zaterdag 9 op zondag 10 maart.

Op zondag 10 maart zal de weg ook overdag onderbroken zijn voor het verkeer. Het verkeer wordt tijdens de werken lokaal omgeleid via Liessel.
 
Bouw carpoolparking Geel-West
Het Agentschap Wegen en Verkeer start in maart ook met de aanleg van een grote carpoolparking bij het op- en afrittencomplex Geel-West. Die zal aangesloten worden op de Bell-Telephonelaan en de nieuwe rotonde bij de watertoren.

De werken gebeuren buiten de openbare weg en veroorzaken dus geen hinder voor het verkeer.
 
Deze ingrepen kaderen in het infrastructuurproject Noord-Zuid Kempen voor een vlottere en veiligere mobiliteit in de regio.