Zondag mocht Wim Verrezen Tuinarchitectuur aan de Ilsestraat Oosterwijk meer dan 1.200 bezoekers verwelkomen.  De bekende tuinspecialist vierde dit jaar ook z'n 25 jaar jubileum.  Dat thema stond zondag centraal.  Zaakvoerder Wim Verrezen:  'Zondag namen wij deel aan de nationale Openbedrijvendag waarbij wij onze  bedrijfspoorten helemaal openzetten.  Er was echt reden tot feesten.  We zijn heel tevreden over her bezoekersaantal.   Tof dat al die mensen nu ook achter de schermen hebben kunnen kijken hoe tuinaanleg en de organisatie daarrond verloopt.

Met 25 jaar dienst in de tuinbranche zijn wij uitgegroeid tot dé referentie in de Kempen voor ontwerp en realisatie van tuinen.  De laatste jaren  hebben we ons verder geprofileerd als bedrijf met een totaaloplossing voor alles wat met  tuinen te maken heeft.  Zwemvijvers en zwembaden met  bijgebouwen komen meer dan eens aan bod.

Nochtans maken ook kleinere werken en onderhoudsopdrachten nog een flink deel van het groeiend werkvolume uit.   De groei van de laatste jaren vraagt ook een sterke organisatie. Het kleine bureel begon daardoor wat krap te worden, een grotere ruimte werd noodzakelijk. Daarom bouwden we de laatste maanden aan nieuwe burelen met ontvangstruimte', aldus Wim Verrezen.  Beelden Guy Verellen / Nnieuws.