De Warmste Week van Studio Brussel wordt extra hartverwarmend in minigolf-taverne Wolfstee Herentals. In het gezellige kader van zijn Winter Pop-Up organiseert uitbater Pascal Van Nueten op 16 december een benefiet voor zijn goeie maat Kris Van Reusel en de ALS-liga.

"Kris is een voorbeeld van een moedige en optimistische ALS-patiënt, eigenlijk een voorbeeld voor iedereen, onderstreept Pascal. "Het idee om in het kader van de Warmste Week iets te organiseren voor de ALS-liga groeide spontaan tijdens een onderonsje met ons twee en zanger-muzikant Bart Buls.

We beslisten samen een all-in formule te brouwen rond een optreden van Bart, met lekker eten en drinken.

En dit alles in het gezellige kader van onze Winter Pop-Up, die we vanaf 5 november openen. We maken het terras mooi dicht en gaan het verwarmen met een levensechte open haard met de geur van smeulend hout. De bedoeling is om iedereen culinair onder te dompelen in een winterse sfeer. Volop gezelligheid creëren in de wintermaanden, daar draait het om."

Bart Buls staat als een blok beton achter de benefiet. "ALS is een problematiek die via vriend Kris heel dichtbij is. Ik ben blij dat ik iets voor hem en zijn lotgenoten kan doen." "En ik ben blij dat mijn twee maten hier zo'n werk van maken", lacht Kris.

Meer info: www.wolfsteewinterpopup.be of 014/21 05 16.  Van the Man / NNieuws.

Foto : Pascal, Kris en Bart organiseren een hartverwarmende benefiet voor de ALS-liga / Bella Somers / NNieuws.