De uitbater van frituur 't Nief Plenke op het pleintje aan Ter Voort en de Nieuwe Baan in Voortkapel stopt met de uitbating van zijn zaak. De gemeente schrijft daarom een nieuwe concessie uit, en dat voor een periode van tien jaar, startende op 1 april 2016. De toewijzing van de concessie gebeurt bij openbaar opbod.

Hoe inschrijven?

Kandidaten die willen deelnemen aan de openbare bieding, moeten zich op maandag 14 maart om 10 uur aanmelden in de raadzaal van het gemeentehuis. De kandidaten moeten de ondertekende concessievoorwaarden, het ingevulde deelnameformulier en de gevraagde bewijzen in een omslag meebrengen en afgeven. Van zodra de zitting geopend is, kunnen geen andere deelnemers toegelaten worden tot de openbare bieding.

Wie deelneemt aan de bieding en optreedt in naam van een vereniging, een vennootschap of een andere persoon, moet ook een document voorleggen waaruit blijkt dat hij/zij rechtsgeldig kan handelen. Info : technische dienst overheidsopdrachten gemeentehuis caroline.verstappen@westerlo.be - 014 53 91 46