U bent hier

WSC Watervoort 39e Ereprijs & Provinciaal Kampioenschap Nieuwelingen op 7/5

Herentals | Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen
24.04.2016 - 00.21u
Door: Herman Gezelle

Het loopt prima met WSC Watervoort. Het dynamisch team organiseert op zaterdag 7 mei haar 39e Grote Prijs met het Provinciaal Kampioenschap Nieuwelingen op het landelijke parcours van Hulzen/Watervoort.  Al 39 jaar een perfect mix van jonge talenten die het beste van zichzelf geven.

Bestuursleden Herman Van Den Bosch,  Raf Govaerts, Gust Geerts, Jan Copmans, Jan Govaerts
Dirk Claes, Els Veremans & Wim Coopmans, Rudy Wouters en Rafaël Van Dyck maken er ieder jaar opnieuw een sprankelend wielerfeest van.

WSC Watervoort streeft ernaar om door een onbaatzuchtige samenwerking en in een kameraadschappelijke sfeer jonge renners moreel en financieel te steunen.

Bestuurslid Herman Van Den Bosch : 'We doen dit voornamelijk door het organiseren van wielerwedstrijden. Al verscheidene jaren kunnen we rekenen op trouwe sponsors en een 100-tal vaste medewerkers. De laatste jaren heeft onze club meermaals een Provinciaal Kampioenschap georganiseerd, in 2008 en 2013 deden we dit voor de Junioren.

We steunen hiermee samen met onze vele sponsors onze renners Jeff Peelaers (elite zonder contract), Stef Wouters (junior) en Ward Van Dyck (nieuweling).

Dit jaar zijn we toe aan onze 39e jaargang en organiseren wij het Provinciaal Kampioenschap voor de Nieuwelingen op zaterdag 7 mei. De 1e – en 2e jaars rijden een aparte wedstrijd, zodat we de toeschouwers een goed gevulde wielernamiddag kunnen aanbieden.'

Afstand : 10 ronden x 6 km = 60 km ( = eerstejaars nieuwelingen )
12 ronden x 6 km = 80 km ( = tweedejaars nieuwelingen)

Vertrek Watervoort/Hulzen : 14u (eerstejaars) - 16u (tweedejaars).

Alle wielerliefhebbers op post!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto