Netropolix zoekt acteurs voor een entertainend promotiefilmpje. Het Kempense IT-bedrijf Netropolix neemt binnenkort een promofilmpje op om haar aangescherpte profiel onder de aandacht te brengen.

'We hebben een scenario geschreven rond onze zienswijze dat ondernemingen eigenlijk niet mogen merken dat ze een IT-infrastructuur hebben.', aldus Koen van Lommel, CEO van Netropolix .

Dat principe van IT op de achtergrond wordt duidelijk gemaakt in een twee minuten durende kortfilm en daar zoekt het IT-bedrijf uit Geel acteurs voor.

'Net zoals voor de aanwerving van onze medewerkers gaan we ook voor de acteurs in de eerste plaats op zoek naar lokaal talent', benadrukt Manu van der Aalst, die dit project binnen Netropolix begeleidt. 'Daarom willen we voor dit filmpje mensen uit de Kempen een kans geven om zich voor de camera in een professionele omgeving uit te leven.'

Heb jij talent en wil je een dag als echte hollywoodster behandeld worden? Er is nood aan 1 sprekende en 5 niet-sprekende rollen (mannen en vrouwen).

Stuur snel je kandidatuur met foto en motivatie naar manu@netropolix.be

Alle info: https://www.netropolix.be/Filmster