Torsten Van Loock (39), de zingende cafébaas uit Lille, heeft net een leuke meezinger-cd voor het Belgisch kampioenschap (BK) veldrijden op De Lilse Bergen uitgebracht.  De opbrengst van de verkoop van de single gaat naar de G-sporters.

BK-organisator Jef Van den Broeck : 'We zijn heel fier dat Torsten, de waard van café De Brouwketel in Lille en ook bekend van zijn deelname aan het tv-programma Komen Eten, deze meezinger van formaat lanceerde naar aanloop van het BK op zaterdag 9 januari en zondag 10 januari 2016.

Bij het nieuwe liedje hoort ook een videoclip die te zien is op YouTube. Op een paar dagen tijd is het clipje al méér dan 5.000 keer bekeken. De opbrengst van de verkoop gaat naar de G-sporters. De single is verkrijgbaar tegen €5 in De Brouwketel, staminee De Crawaett en op het BK zelf.'

De tekst kan je al van buiten leren : 'Op de Krawatencross gaan wij iedere keer uit de bol. Kom doe ze nog eens vol. Dat feestje is hier oké. Op de Krawatencross, daar gaan we total loss, en iedereen doet mee. Dat feestje is hier dik oké,' luidt het aanstekelijke refrein.

Tickets voor het BK Lille bestel je hier.  Foto JVDB.