U bent hier

Zomerse Copa Cabaña met BBQ De Smaakmakers en top-dj's vandaag

Herentals | Neteland
15.07.2016 - 22.02u
Door: Herman Gezelle

Een zomerse party, zon, heerlijke bbq, verse cocktails en Unco Jerry Kempen als goed doel. Meer ingrediënten moet je niet hebben voor een ambiance-knaller zoals de Copa Cabaña.  Vorig jaar mocht de organisatie aan de Zwanenberg zo'n 400 fans begroeten.   Organisatrice, de onovertroffen Valerie Vermeulen : 'Vorig jaar was het top.

Vandaag verwachten we iedereen tussen 13u en 01u om mee te komen feesten voor het goede doel, dierenasiel Unco Jerry Kempen vzw.  Alle leeftijden zijn welkom.  Er is trouwens muziek voor iederéén, van 7 tot 77 jaar en meer.

Vorig jaar konden we het asiel een cheque overhandigen van €1.000 waarmee oa een heupoperatie bij een kat betaald werd. Dit jaar willen we het bedrag verdubbelen, maar daarvoor hebben we jullie steun nodig.

Copa Cabaña serveert een gastronomische bbq in samenwerking met het internationale bbq-team De Smaakmakers Ver Berne uit Olen.

Zij komen na het overweldigende succes van hun pop up ook bij ons de bbq aansteken. Zowel de vleeseter als vegetariër zijn smaakpapillen worden verwend.
Je kan ook komen genieten van een zalige cocktail of heerlijk fris wijntje van wijnhuis Vinhmm op ons lounge terras, net naast de dj's.

Onze dj's brengen alle muziekstijlen zodat zowel jong als oud zich kan amuseren en ik kan met trots zeggen dat er ondertussen al 3 van onze dj's ook op Tomorrowland draaien, dus we beschikken over toppertjes achter onze deks.

Kijk voor alle verder info over de line up, de dj's, locatie op onze site.

Ik kan al wel verklappen dat onze hoofdact Jan Vervloet, van het vroegere Fiocco, is en dat er verder toppers zoals TND, Emillion, Swift-D, Curtis Alto op ons podium staan', weet organisatrice Valerie Vermeulen.

Op de foto : organisatrice  Valerie Vermeulen (student dierenarts) samen met haar poes Coiske / NNieuws.

Niet te missen Copa Cabaña op 16/7 : sponsored by NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto