Precies om 15u ben je zondagnamiddag welkom aan het bruggetje over de Aa in Vorselaar om er voor de 2e editie van The Big Jump mee in het water te springen. Andere jaren deed ook Kasterlee mee, maar dit jaar wordt er niet in de Kleine Nete gesprongen.

Samen met Hoogstraten is Vorselaar het enige locatie in de regio Kempen waar je actief kan meedoen aan The Big Jump. De Big Jump wordt in Vlaanderen georganiseerd door Natuurpunt vzw. The Big Jump in Vlaanderen maakt deel uit van een Europees gebeuren.

Over gans Europa springen duizenden in het water. De waterratten vragen met hun actie aandacht voor propere, zuivere en levende rivieren.

Vorselaar

In Vorselaar springen de inwoners in de Aa zodat de verantwoordelijke instanties snel werk maken van de verdere waterzuivering, ook voor de Aa. Jumpers krijgen een gratis drankbon. Aquafin schenkt elke deelnemer een zakje bloemzaad. Wie inschrijft via de website, maakt kans op een cadeaubon van A.S. Adventure. Plaats van afspraak: Schapestal-Schupleer in Vorselaar.

 www.bigjump.be  info: www.natuurpunt.be