Dinsdag 23 mei 2017
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Zwaar verdict Toon Aerts, 2 breuken in schouder, seizoen voorbij

Vlaanderen
16.01.2017 - 07.41u
Door: ludo coenen

Veldrijder Toon Aerts liep bij zijn botsing tegen een boom in de wereldbekermanche in het Italiaanse Fiuggi een dubbele breuk in de linkerschouder op. Geen WK voor Aerts en waarschijnlijk is hij ook voor de rest van het seizoen out. Dat bleek uit de eerste resultaten van het onderzoek van de schouder in het AZ Herentals.

Gelukkig was er Toon Claes in het AZ Herentals

Beeld je maar eens in, je botst in Italië tegen een boom, blesseert je schouder en start een pijnlijke reis langs Italiaanse ziekenhuizen. Tot slot concludeer je dat je nergens beter kunt zijn dan onder de goede zorgen van dokter Toon Claes in het AZ Herentals. Het overkwam veldrijder Toon Aerts na zijn botsing met een boom in de manche van de wereldbeker veldrijden in het Italiaanse Fiuggi.

Europees kampioen Toon Aerts keek zondagnamiddag zijn ogen uit. Er waren weinig of geen pijnstillers, er was geen scanner om de schouder door te lichten, ... dus besloot de ploeg van Telenet-Fidea de onfortuinlijke renner naar Charleroi over te vliegen. Met de ambulance ging het richting Herentals.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto