U bent hier

13e Herentals Feest zet traditie succesvol verder (2) - extra foto's

Herentals
29.07.2017 - 15.50u
Door: Herman Gezelle

De regen deerde vrijdagavond niemand op  Herentals Feest en Loopt. Ook het publiek voor Trilax, Ghost Rockers, The Crazy Disco Show For Kids, schlagerkoning Christoff, Killer Queen (GB), Level Six en de spetterende Herentalse zusjes Axana en Larissa 'Def Dames Dope' liet de regen de pret niet verstoren.

Ongetwijfeld het pakkendste moment van de 2-daagse Herentals Fietst-Feest is de start van de kinderlopen. Jongens en meisjes vanaf de leeftijd van amper 2,5 jaar tot de middelbare school rennen met brio over de kasseien naar de aankomst. De kinderlopen lokten opnieuw 100-en sportievelingen.  Anita Baeten (ex-ThalsFM) praatte het sportief gebeuren vlotjes aan mekaar.

De LU 2u van Hertals is intussen uitgegroeid tot een echte klassieker onder de recreatieve joggings. Dankzij de funloop en het opzet in estafettevorm is het bovendien een heel aantrekkelijke happening voor niet zo geoefende joggers. Ook hier had de regen amper vat op het deelnemersveld.  Trouwens de druppels gaven een leuke verfrissing.

Foto's en tekst Mark Jaspers/Johan Temmerman/ NNieuws.

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto