U bent hier

1/4 Final BeNe : HYC KwadrO - Geleen Eaters 5-0 - herbekijk stream

Herentals | Internationaal
05.03.2017 - 22.39u
Door: Herman Gezelle

HYC KwadrO won zaterdagavond de late wedstrijd tegen Geleen met 5-0 en pakt daarmee de voorsprong in de kwartfinaleserie.

Voor 460 toeschouwers pakte HYC na 13 minuten spelen de leiding via een goal van Mitch Morgan. In de tweede periode liep de thuisclub verder uit. Een straf tegen Justin Evers bood Emiel Goris de kans om de tweede treffer binnen te schieten.

Hierna kreeg Geleen wat kansen met een man meer op het ijs. Met Jenne van der Velde op de strafbank viel de goal echter shorthanded aan de andere kant via Trevor Hunt.

In de slotperiode namen Jenne van der Velde en Brent van Rooy nog goals voor hun rekening en stelde Kevin van Looveren zijn shutout veilig. Eaters kwam het dichtstbij een treffer via een hard schot op de paal en kreeg tijdens het duel nog best enkele mogelijkheden om de uitslag een ander aanzien te geven.

HYC was uiteindelijk de ploeg met de meeste kansen en daarmee de verdiende winnaar. Bij Eaters ontbrak Tom Marx in de opstelling vanwege een blessure, terwijl aan de kant van HYC Vincent Morgan ziek was. (Joep Meijsen NL)

Live stream productie Kurt Vermylen / foto's Kurt Tops /HYC NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto