De Antwerp Ten Miles is zondagnamiddag dramatisch geëindigd voor de 16-jarige Kevin A. uit Grobbendonk. Hij nam aan de loopwedstrijd deel samen met enkele vrienden uit zijn klas en een vijftigtal leerlingen en leerkrachten van zijn school. De jongen liep school aan het Kardinaal van Roey-Instituut Thomas More in Vorselaar.

Medewerkers van het Rode Kruis brachten de jongeman nog naar een hulppost waar hij gereanimeerd werd. De jongen werd overgebracht naar het ziekenhuis maar overleed.

School in rouw

Zijn klasgenoten kregen zondagavond al psychische bijstand door de leerlingenbegeleiders en mensen van slachtofferhulp, maandag zal ook de rest van de klas die bijstand krijgen op de school in Vorselaar. De leerkrachten worden maandag uitgebreid gebriefd, de leerlingen krijgen een brief mee naar huis. Ook de klas van Ellen, de zus van Kevin , op dezelfde school wordt maandag begeleid.  

Leerlingen en leerkrachten van Thomas More maken er al jaren een uitstap van om met de bus naar de Antwerp Ten Miles te rijden. Kevin was een heel sportieve leerling. Op zijn 10e deed hij al aan atletiek. Zijn overlijden is een raadsel.