U bent hier

1e Testdag Porsche Carrera Cup Benelux in Spa Francorchamps - extra foto's

Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen
03.04.2019 - 23.55u
Door: Herman Gezelle

Vandaag vond de eerste officiële testdag plaats van de Porsche Carrera Cup Benelux in Spa Francorchamps. De teams rijden 7 races in België, NL, DE en ES, meestal in het voorprogramma van DTM (Deutsche Tourenwagen-Master, één van de belangrijkste Europese racecompetities).

'Wat de Porsche Carrera Cup Benelux zo interessant maakt: ze geeft tegelijk de kans aan jonge talenten om een carrière uit te bouwen, als professionele rijders om zich in de kijker te rijden, als aan amateur-rijders om in een competitie van hoog niveau hun hartje op te halen', zegt Series Manager Steven Stichelbout.  'Met een schitterende kalender, met onder andere 3 meetings in het voorprogramma van een DTM-weekend en nieuwe teams die zich bij ons aansluiten, kondigt het seizoen 2019 zich nu al als veelbelovend aan.'

Kalender : 3-5 mei Spa Francorchamps; 17-19 mei Zolder; 7-9 juni Zandvoort (NL); 19-21 juli Assen (NL); 13-15 september Nurnburgring (DE); 28-29 september Barcelona (ES). Info Carreracupbenelux.com.

Nnieuws geeft extra service voor onze massa Kempense autosportliefhebbers met deze Special Sport Reports van onze N-fotogaaf Peter Verstraeten ter plaatse op de diverse racecircuits.

Foto's Peter Verstraeten/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto