U bent hier

2 Schietpartijen in USA op paar uur tijd : man schiet 9 mensen dood in uitgaansbuurt in Dayton, 20 doden in El Paso

Internationaal
04.08.2019 - 10.52u
Door: Herman Gezelle

Ook in Dayton, in de noordoostelijke Amerikaanse staat Ohio, zijn afgelopen nacht verschillende doden gevallen bij een schietpartij. Volgens lokale media zou het hier niet om een terreurdaad gaan.

Bij een aanslag in Texas, eerder op de dag, vielen zeker 20 doden.

Amerikaanse politici wijzen met beschuldigende vinger naar president Donald Trump. Die ligt al enige tijd onder vuur voor tweets, die gericht leken tegen vier vrouwelijke congresleden: Alexandria Ocasio-Cortez, Ayanna Presley, Rashida Tlaib en Ilhan Omar.

In die tweets zei hij dat vrouwelijke Democraten 'moesten terugkeren vanwaar ze vandaan komen'. Ze verwijten hem een sfeer te creëren waarin geweld gedijt. (VRTNWS - beelden CNN)

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto