U bent hier

200 welzijnspartners ontmoeten elkaar tijdens netwerkmoment '10 jaar Baldemore'

Kempen regio | Mol
27.09.2021 - 13.12u
Door: Herman Gezelle

200 partners uit gezondheid en welzijn – gaande van maatschappelijk werkers sociale diensten, artsen, apothekers,... tot partners in sociale economie – kwamen samen tijdens het netwerkmoment '10 jaar Baldemore'.

Professor Sara Willems sprak over gezondheidsongelijkheid en via netwerktafels maakten de aanwezigen kennis met de werking van Baldemore.

Wat is Baldemore?

Interlokale vereniging Baldemore is een samenwerkingsverband tussen de lokale besturen van Balen, Dessel, Mol en Retie. Er wordt gewerkt rond 4 centrale thema's: gezinscondersteuning (Huis van het Kind), gezondheid en welzijn (in samenwerking met de eerstelijnszone), activering en sociale economie, en geïntegreerd breed onthaal.

Baldemore zet acties en projecten op en stimuleert samenwerking tussen netwerkpartners om te komen tot een verbetering van het subregionale welzijnslandschap.

Netwerkmoment

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan bracht Baldemore haar welzijnspartners samen. De avond startte met een voorstelling van Baldemore. Professor Sara Willems verzorgde de lezing 'Iedereen gelijk geboren' over gezondheidsongelijkheid.

Via netwerktafels leerden de verschillende partners de werking van Baldemore kennen. Zandkunstenaar Immanuel Boie zorgde voor een verrassingsact. De avond sloot af met een feestelijke receptie.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto