U bent hier

2e La Chouffe Natuurloop schenkt €1.500 aan Olivia Hendrickx Research Fund

Herentals
02.06.2016 - 18.45u
Door: Herman Gezelle

500 lopers namen op 7 mei deel aan de 2e La Chouffe Natuurloop, die de 20-jarige Kenneth Deckers door de Herentalse natuur had uitgestippeld. Herentalsenaar Kenneth woont op de Lichtaartseweg, en is zelf fervent loper.

Hij stippelde een mooi parcours uit over de Kempense Heuvelrug, langs vennen en door de velden. Zelfs de Toeristentoren moesten de deelnemers onderweg bedwingen.

Met 500 deelnemers was de 2e editie een daverend succes. Iedere deelnemer kreeg een frisse La Chouffe aan de eindmeet. De organisatie kreeg lovende kritieken van de loopfanaten.

Cheque van 1.500 euro voor het Olivia Hendrickx Research Fund

Kenneth Deckers kon vanavond een cheque van 1.500 euro aan Eddy Hendrickx van het Olivia Hendrickx Research Fund overhandigen.

Eddy Hendrickx : 'Ik bedank Kenneth namens ons Research Fund voor z'n inzet voor de organisatie van deze 2e Natuurloop. Heel tof dat we ook met deze cheque voor ons wetenschappelijk kankeronderzoek een extra steun in de rug krijgen. Ik wens hem veel succes met z'n 3e editie van de La Chouffe Natuurloop eind augustus 2017.'

De 3e editie van de La Chouffe Natuurloop heeft plaats op zaterdag 26 augustus 2017.

Met medewerking NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto