U bent hier

300 supporters op SKS Herentals 'Schaal Cloots-Daneels' : 'We blijven ons Lowieke in ons hart dragen'

Herentals | Neteland
25.07.2021 - 21.54u
Door: Herman Gezelle

Voor de jaarlijkse 2-daagse Schaal Cloots-Daneels zakten per dag zo'n 300 supporters af naar het SKS-stadion aan de Olympiadelaan. 

Ondanks wat plensbuien en de nog geldende covid-maatregelen voelde je de tradionele tornooi-sfeer continu overborrelen.  Typisch aan SKS.

Leon Daneels (86) : 'Wat een waardering, dank jullie allemaal.  We blijven ons Lowieke in ons hart dragen'

'Wat een waardering, dank jullie allemaal', vertelt geëmotioneerd Leon Daneels (86), oud-jeugdscheidsrechter, en SKS-oud-gediende die voor de bloeiende club de afgelopen decennia ontzettend veel betekend heeft.

'We denken allemaal aan ons Lowieke die we vorig jaar november moesten afgeven.  Deze Schaal Cloots-Daneels is een blijvende herinnering aan hem.

Dat gaat diep in m'n hart, dit tornooi dat onze naam draagt. De afgelopen 2 dagen heb ik van alle aandacht genoten, ieder moment was zo mooi.'

Gerrit Van Nueten : 'Lowieke en Leon, onze SKS-vrienden voor het leven'

'Dit zijn onze SKS-vrienden voor het leven, wijlen Louis, en Leon, die hebben dat meer dan verdiend', onderstreept Gerrit Van Nueten, KSKS-voorzitter. 'We danken dan ook de deelnemende voetbalploegen die onze Schaal Cloots-Daneels zo'n uitstraling geven. 

Fijn om te horen zijn de veel positieve reacties van de andere ploegen over de organisatie en onze prachtige grasvelden.

De volgende editie Schaal Cloots-Daneels is gepland rond de nationale feestdag juli 2022.

Finale SKS - OG

SKS Herentals en OG Vorselaar speelden zondagavond de finale van het tornooi Schaal Cloots-Daneels. Het werd een 1-6 overwinning voor de Kasteelboys.  Maar dat is bijzaak.   

De voetbalfun primeert : 'SKS is méér dan voetbal alleen'.

De andere uitslagen van zondag : Olen United - Beloften KSKS: 10-0; KFC Herenthout - Noordstar: 3-1;  finale OG Vorselaar - KSKS: 6-1.

Op de foto : Leon Daneels (midden) overhandigt de Schaal Cloots-Daneels aan de winnaars OG Vorselaar / NNieuws G. VN/ red. Guy Verellen.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto