3D printing ontwikkelt zich razendsnel, ook in onze regio Neteland. Elke dag gebeurt er wel iets nieuws en zien verrassende toepassingen en indrukwekkende initiatieven het licht. Dirk Buytaert de sympathieke zaakvoerder van 3D Originals in de Zandstraat 76 : '3D printing is ideaal voor een origineel, gepersonaliseerd cadeau of uniek aandenken, ook voor Sinterklaas, een verjaardag, jubileum, huwelijk, de feestdagen. 

Voor bedrijven kunnen we heel wat betekenen met deze vernieuwende techniek.

Eén van de grote voordelen van 3D printing is dat je snel een uniek en/of gepersonaliseerd object kan produceren. 3D Originals helpt je graag om deze te ontdekken.

Spring eens binnen in deze nagelnieuwe wereld van 3D.

Wil je een beeldje van jezelf, een familielid of zelfs je huisdier? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau of iets totaal uniek voor jezelf (bijv. voor op je bureau, als decoratie,...). Met 3D printing kan het allemaal.

In onze winkel hebben we een installatie opgesteld met 115 camera's rond één centraal punt. Die maken elk in één tiende van een seconde een foto van een persoon, huisdier of voorwerp. De gegevens worden dan bewerkt op de computer en de printer maakt er een 3D-beeldje in full color van. In hoogte kan dat variëren van 10 tot 35 cm. Des te groter het beeldje, des te meer details er zichtbaar zullen zijn.

Ook voor bedrijven biedt 3D printing een enorm potentieel aan nieuwe mogelijkheden.
Zo kunnen we bedrijfslogo's en ander promotiemateriaal in 3D printen, maar ook (architectuur-) maquettes, prototypes, gietmallen, demonstratiemodellen, relatiegeschenken, ... om maar enkele voorbeelden te noemen.

Breng een bezoekje aan onze winkel en ontdek wat 3D printing ook jou kan bieden en zie onze 3D-printers in werking. Of ontdek vrijblijvend hoe onze scan-installatie jouw beeltenis kan vastleggen, waarvan dan een 3D-beeldje geprint kan worden.

3D Originals : 3D printing - 3D scanning - 3D ontwerp

Dirk Buytaert, Zandstraat 76, 2200 Herentals, tel. 0476/322.850
dirk@3doriginals.be  kijk op de 3D Facebookpagina

Uiteraard geven we met plezier meer uitleg over de unieke mogelijkheden van onze 3D-printers.
Iedereen kan deze trouwens in werking zien bij 3D Originals van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur. Op vrijdag openen we de deuren al om 9 uur,' besluit een enthousiaste Dirk Buytaert.

NNieuws-reporter Johan trok naar 3D Originals en liet zich 3D-scannen. Deze namiddag overhandigde Dirk Buytaert het opvallend leuk 3D-beeldje.